reus.cat

Programació

Hijos de la ópera (Teatre Fortuny)

Fortuny
Dia 13/12/2017 - 21:00 h
Dia 13/12/2017 - 22:30 h

 

Montserrat M. CABALLÉ

Cecilia L. BERGANZA

Plácido DOMINGO JR

Jugant entre els muntatges dels escenaris i “camerinos” dels teatres més importants del món , envoltats de gent, focus i càmeres de televisió, es van anar fent grans tres enormes artistes.

Perquè  del virtuós del piano Félix Lavilla i la millor de les mezzo-sopranos vives Teresa Berganza només en podía sortir una excelsa cantant amb la sensibilitat musical d´un pianista com és CECILIA LAVILLA BERGANZA.

De la mescla d´un tenor extraordinari com Bernabé Martí i la gran dama de l´Ópera de tots els temps, la insuperable Montserrat Caballé és normal que en sorgís una sensacional soprano de veu preciosa, presencia imponent en escena i técnica exquisita com MONTSERRAT MARTÍ CABALLÉ.

I què dir quan s´ajunten amb els d'una grandíssima soprano mexicana anomenada Marta Ornelas s´hi ajunta la genètica del més gran i polifacètic dels tenors, en Plácido Domingo, hereu alhora d´una nissaga de grans cantants. Doncs en surt un compositor extraordinari, amb una gran habilitat com intèrpret de musicals, boleros o ranxeras, PLÁCIDO DOMINGO ORNELAS, conegut artísticament com PLÁCIDO DOMINGO JR.

I l'amistat entre ells com la dels pares, s´ha anat fent gran fins a concretar-se en aquest gran espectacle anomenat “HIJOS DE LA ÓPERA” que de per sí és un esdeveniment de talla mundial.

Sempre guiats, seguits d´aprop i molts cops in situ pels seus pares, la empresa CORSO INICIATIVAS S.L. especialitzada en l´organització i muntatge d´esdeveniments lírics de primera fila, us presentem com a PRIMÍCIA MUNDIAL aquest gran espectacle que després de l'estrena absoluta al Fortuny de Reus, pel lligam del nostre  Director Artístic amb aquest teatre i els artistes, anirà a Barcelona per començar una gira que els portarà arreu del món.

Acompanyats per dos grans artistes, la soprano Amanecer Sierra i el baríton Luis Santana, acompanyats al piano pel grandíssim Antonio López, oferiran un tomb des del repertori líric, els musicals, o el bolero, aprofitant aquestes dates ja nadalenques per oferir peces d´aquest repertori tan especial.

Us convidem a que no us perdeu aquest aconteixement, perquè és gairebé impossible tornar a unir tanta qualitat i historia viva de la música en un escenari.

Un agraïment final a les empreses que ens dónen el seu recolzament per un projecte d´aquesta magnitud.

 


 
Preu: 45 - 30 - 15