reus.cat

Programació

Inauguració de l'exposició fotogràfica de Mertixell Perpiñá Masip "Som Així!" La bellesa natural de les dones reals

Bravium
Dia 19/09/2017 - 21:00 h
Dia 31/01/2018 - 21:00 h

SOM AIXÍ !”

La bellesa natural de les dones reals

Els mitjans ens imposen dia rere dia uns estereotips de dones que no reflecteixen la realitat femenina en cap sentit i encara menys quan parlem en termes de bellesa corporal. Estem envaïts diàriament per un incomptable nombre de canals: internet, televisió, cinema, publicitat… on quasi el cent per cent de les imatges que hi veiem estan retocades digitalment fins a extrems inimaginables fa uns anys.

El projecte és ben senzill, es tracta de fotografiar dones reals tal com són, al menjador de casa, transformat ocasionalment en un estudi. En el processat no utilitzo photoshop. A través de la meva càmera intento captar la bellesa de cada dona, tal com jo l’entenc. Les sessions són improvisades.

Primer vaig començar a fotografiar mares, ja que ser mare suposa un canvi mental, hormonal i corporal molt important, les dones quan parim canviem, en molts sentits. És quan més boniques ens hauríem de sentir i malauradament, és quan menys ens agradem.

Aquests canvis en el nostre cos, tan naturals, es van intensificant a mesura que ens anem fent grans. Actualment els retrats són tant de dones que han estat mares, com dones que no. 

 

 

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DEL 19 DE SETEMBRE 2017 AL 31 DE GENER DE 2018
Preu: Entrada lliure