reus.cat
lupa
teatres de reus
Reus ciutat de teatres

Teatres de Reus

Programació

"ANSELM & JAR" - Sala Santa Llúcia

Dia 15/05/2022 - 19:00 h

https://www.entrapolis.com/organizador/salasantallucia

Un xou en què desapareix fins i tot la màgia!

Anselm & Jar "Pretén" ser un espectacular xou de màgia on els números més increïbles de la història són presents. DaneArt  spectacles vol sorprendre els espectadors de la Sala amb aquest Show tremendament divertit on les rialles estan assegurades.

"Anselm & Jar" té un argument més que suculent en què mag i partenaire s'endinsen en un món de màgia perfecta fent una clara picada d'ullet als grans mags del segle xx. Una història perfecta d'il·lusions, metal·lisme i telequinesi que faran les delícies dels espectadors barrejant màgia tradicional i els últims números de tele transportació incomprensibles per a la psique humana...

Tot aquest còctel hauria de ser sens dubte el xou perfecte si no tenim en compte que a l'inici de la SINOPSI hem marcat la paraula "Pretén"... Definitivament Anselm &Jar és un espectacle que no et deixarà indiferent, no per la seva espectacularitat, no pel tacte dels dos protagonistes, tampoc (és clar) pels seus números de màgia (tot i que algun bo hi ha...) sinó per l'enemistat d'aquests dos personatges que ens faran morir del riure i empatitzar amb com és de difícil fer màgia en situacions en què la inseguretat i la poca confiança en l'altre són clarament latents. Senyores i senyors el "CAOS" està servit... Davant vostres el que probablement és El pitjor xou de màgia de la història.

 

Preu: 
agenda teatres de reus