reus.cat
lupa
teatres de reus
Reus ciutat de teatres

Teatres de Reus

Programació

BLAUMUT en concert

Gira en format acústic "0000"

Bartrina Dia 03/10/2020 - 21:00 h

http://www.blaumut.com

Xavi de la Iglesia, guitarra acústica i clàssica
Vassil Lambrinov, violí
Oriol Aymat, violoncel
Manel Pedrós, bateria, percussions i veus
Manuel Krapovickas, contrabaix

Blaumut presenta la seva gira en format acústic “0000”, amb els seus grans èxits i temes de l’últim treball discogràfic 0001.

0001 és un disc ideat com una peça conceptual, amb cançons que parlen de l'ésser humà, vorejant-ne la seva part racional, l'emocional i la més física. És el seu quart disc d'estudi  després d’ Equilibri, l'exitós debut amb El Turista, i la confirmació amb El primer arbre del bosc.

Blaumut ha guanyant els premis més prestigiosos de la música en català, una prova de la qualitat i popularitat d’un grup que compta, a més, amb dos dels videoclips més visionats de la història de la música catalana; “Bicicletes” (3.660.000 ) “Pa amb oli i sal” (més de 6,6 milions de reproduccions)

En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per a reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de format i escenari. Aquest estiu, Blaumut girarà en un format acústic, sense programacions i amb la naturalitat i proximitat que caracteritza als cinc membres de la banda oferint sempre un espectacular directe.

Durada: 90 minuts

https://open.spotify.com/artist/3LvDuQ0lHuIaNzW3Sv3NVO?si=ZihIYYeWRRWxoe...

Preu: 20€, 15€ i 12€
agenda teatres de reus