reus.cat
lupa
teatres de reus
Reus ciutat de teatres

Teatres de Reus

Programació

FERRAN PALAU en concert (NOVA DATA!!)

Presenta "KEVIN"

Bartrina Dia 26/11/2020 - 20:00 h

http://www.ferranpalau.com

Ateses les noves restriccions decretades per la Generalitat, ens veiem obligats a ajornar el concert d'en Ferran Palau programat pel proper 8 de novembre.
 
D'acord amb la companyia, intentarem buscar una nova data abans d'acabar l'any però encara no l'hem pogut concretar. De seguida que la sapiguem us la farem saber.
 
Seran vàlides les mateixes entrades però qui en vulgui fer igualment la devolució, podrà fer-ho de la següent manera:
 
SI LES VAU COMPRAR PER INTERNET:
Envieu un correu a taquilla@teatrebartrina.cat i en breu se us abonarà l’import total de la compra a la mateixa targeta que vau utilitzar per a fer la compra.

SI LES VAU COMPRAR A TAQUILLA:
Podeu passar per taquilla de dimarts a divendres de 18h a 20h i se us retornarà l’import de les entrades en efectiu independentment del mitjà de pagament que vàreu utilitzar.
 

 


 

[b][url=/sites/reus/files/Fitxers/Bartrina/TARDOR2020/ferran_palau.jpg][img]/sites/reus/files/Fitxers/Bartrina/TARDOR2020/ferran_palau.jpg[/img][/url]Veu i guitarra:[/b] Ferran Palau [b]Guitarra i teclats:[/b] Jordi Matas [b]Baix:[/b] Dani Comas [b]Bateria:[/b] Joan Pons (El Petit de Cal Eril) A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc Blanc (Halley Records 2018), Ferran Palau ja tenia pràcticament enllestides les cançons que formen part de Kevin (Hidden Track Records, 2019), el seu quart disc en solitari. Gravat a principis d’aquest any 2019 entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l’estudi d’en Panxii Badii. Un disc de pop que mira de re-ull al soul més ‘easy-loving’, però, podem interpretar aquest disc com un disc de cançons d’amor? En l’univers Palau les preguntes mai tenen una resposta clara i no serà diferent en aquesta ocasió, però és evident que estem davant de l’obra més romàntica i colorista de l’artista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió.[b] [/b] [b][img]/sites/reus/files/Fitxers/Bartrina/accents.jpg[/img]Durada: 75 minuts[/b] [b]

[/b] /sites/reus/files/Fitxers/Bartrina/TARDOR2020/ferran_palau.jpg][img]/sites/reus/files/Fitxers/Bartrina/TARDOR2020/ferran_palau.jpg[/img][/url]Veu i guitarra:[/b] Ferran Palau [b]Guitarra i teclats:[/b] Jordi Matas [b]Baix:[/b] Dani Comas [b]Bateria:[/b] Joan Pons (El Petit de Cal Eril) A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc Blanc (Halley Records 2018), Ferran Palau ja tenia pràcticament enllestides les cançons que formen part de Kevin (Hidden Track Records, 2019), el seu quart disc en solitari. Gravat a principis d’aquest any 2019 entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l’estudi d’en Panxii Badii. Un disc de pop que mira de re-ull al soul més ‘easy-loving’, però, podem interpretar aquest disc com un disc de cançons d’amor? En l’univers Palau les preguntes mai tenen una resposta clara i no serà diferent en aquesta ocasió, però és evident que estem davant de l’obra més romàntica i colorista de l’artista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió.

Preu: 15€ anticipada / 18€ a taquilla
agenda teatres de reus