Ajuntament de Reus
lupa
teatres de reus
Reus ciutat de teatres

Teatres de Reus

Programació

L'últim Sòcrates CANVI DE DATA

Cicle Grans Mestres

Fortuny Dia 30/10/2023 - 20:30 h

L'últim Sòcrates - CANVI DE DATA
Cicle Grans Mestres

Tancant la gira pels Països Catalans (Gira CaixaFòrum, Festival Terrats en Cultura i Festival Al Crepuscle de Sagunt) i després d'haver recollit les millors crítiques i penjar el cartell d' "entrades exhaurides" arreu on ha anat, torna al Teatre Fortuny de Reus "L'últim Sòcrates" de  la mà d'un dels millors actors de l'escena nacional, l'actor Joan Carreras (Premi Max i Premi Butaca al Millor Intèrpret).

Amb aquesta inoblidable posada en escena reviurem els darrers moments de la vida del filòsof Sòcrates així com l'actualitat del seu polèmic discurs -sincer, desacomplexat, directe i sense filtres-. Una crítica molt àcida sobre la hipocresia imperant en una societat que malgrat que avança quantitativament no ho fa qualitativament. 
Després de dos mil·lenis de ser escrit, el seu discurs encara continua vigent i ens interpel·la directament com a espectadors i també com a subjectes actius i/o passius d'un món ple d'incoherències on es valora més l'aparença que no pas la veritat i on la mentida i els interessos individuals planen per sobre el benestar col·lectiu.

 

 

 

 

Preu: 
agenda teatres de reus