reus.cat
lupa
teatres de reus
Reus ciutat de teatres

Teatres de Reus

Programació

Ludmila Mercerón (Teatre Bartrina)

III Festival de Boleros

Bartrina Dia 30/05/2015 - 21:00 h

Veu: Ludmila Mercerón
Direcció musical i baix:
Robin Reyes
Piano: Roberto Álvarez Chacumbele
Saxo: Ariel Vigo
Percussions: Bárbaro Torres i Eduardo Llibre

Nascuda a Santiago de Cuba, la cantant i pianista Ludmila Mercerón és la protagonista de l'edició d'enguany del Festival de Boleros a Reus.

Tot i la seva joventut, Ludmila Mercerón és una de les més excitants incorporacions al registre de l'etern i sempre vigent gènere del bolero. La seva veu, la seva dicció, l'autoritat alhora d'interpretar, el seu "feeling" i el seu sentit escènic són excel·lents, i es basen en una àmplia formació musical ja iniciada en el seu àmbit familiar, essent néta del cèlebre director d'orquestra Mariano Mercerón.

Boleros, cançó popular i tradicional cubana, i passió i sentiment a l'escenari, acompanyada per un exquisit grup de músics de Cuba. 

Ludmila Mercerón convida inevitablement a un viatge a la música antillana de sempre que, com els seus autors i les seves lletres han viatjat per tots els continents, saltant de generació en generació, esdevenint immortals.

Un viatge intens per les terres bressol del bolero, des d'un repertori que ha esdevingut internacional i que Mercerón l'interpreta, l'encomana i el fa gaudir , tot combinant temes propis amb els clàssics del bolero, i sovint fent l’ullet a manera d'homenatge als grans autors i estrelles del gènere.

Cuba, Puerto-Rico, Mèxic, Argentina... Quan canta Ludmila Mercerón, un no sap si és al teatre assegut entre el públic o bé es troba gaudint a qualsevol racó de l'altra banda de l'Atlàntic.

Durada: 75 minuts


 

Preu: 15€ / 12€ / 9€
agenda teatres de reus