reus.cat
lupa
teatres de reus
Reus ciutat de teatres

Teatres de Reus

Programació

Maremar

de Dagoll Dagom

Fortuny Dia 16/03/2019 - 21:00 h

Maremar
de Dagoll Dagom

Dagoll Dagom presenta Maremar, un nou espectacle musical amb música i lletres inspirades en les caçons de Lluís Llach, basat en Pèricles, el príncep de Tir, de William Shakespeare, a partir de la traducció de Salvador Oliva.

Maremar és la història d'un pare, una mare i una filla que lluiten per a retrobar-se, una de tastes històries en que la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar.

SINOPSI

Maremar és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d'un cruel dictador, recórre la Mediterrània. Durant les seves aventures, s'enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació, i la família queda separada.

Amb Pèricles, Shakespeare recrea una metàfora sobre la vida, explicada com un viatge a través del mar. Aquest text ens mostra que la prevalença de la bondat i l'amor poden ser recompensades per damunt la maldat. És també, un cant a l'amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d'una família que lluiten pel seu retrobament.

 FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Jofre Borràs, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Miquel Periel i Ariadna Peya
Direcció: Joan Lluís Bozzo
Companyia: Roger Casamajor, Anna Castells, Cisco Cruz, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Elena Tarrats, Marc Vilajuana.
Direcció musical, arranjaments i noves creacions: Andreu Gallén
Direcció coreogràfica: Ariadna Peya
Ajudantia de direcció: Jofre Borràs
Escenografia i vestuari: Alejandro Andújar
Caracterització: Eva Fernández
Video
: Joan Rodón i Emilio Valenzuela (dLux.pro)
Il·luminació: David Bofarull A.A.I.
Disseny de so i efectes sonors: Roger Ábalo
Disseny gràfic: Jordi Rins
Producció executiva: Anna Rosa Cisquella

Durada: 100 minuts

 

 

 

Preu: 35 - 25 - 15 euros