reus.cat

Programació

RTM 2018 (Reus Teatre Musical)

Bravium
Dia 09/11/2018 - 21:00 h
Dia 11/11/2018 - 19:30 h

https://reusteatremusical.wordpress.com/programacio-5a-edicio/

La cinquena edició del Reus Teatre Musical arriba a la ciutat de la mà de Les Artistes Locals. Per cinquè any consecutiu, el Bravium Teatre serà l’escenari de tres peces del gènere del musical de la millor qualitat. El festival pretén posar en valor el gènere del musical a Reus i tota la província i donar a conèixer les companyies catalanes i nacionals, en un festival de mitjà format únic a l’estat espanyol. #RTM2018

 

VENTURES I DESVENTURES D'UNA ACTRIU DE MUSICALS 

DIVENDRES 9 DE NOVEMBRE | 21:00H | BRAVIUM TEATRE

Rita Barber s'arriba a creure que això del gran Teatre Musical serà un no parar. Però la flauta no torna a sonar. És llavors quan decideix treure profit a el que sap i crea el seu propi musical, i aprofita per fer una mica de broma de tot el què hi ha al voltant.

PAQUITO FOREVER 

DISSABTE 10 DE NOVEMBRE | 21:00H | BRAVIUM TEATRE

Basat en la història real de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista català que va començar la seva carrera al Paral·lel als anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant amb les revistes més famoses, vivint la vida amb una llibertat que aquí a la seva terra no podia tenir. 

TOT EL QUE NO ENS VAM DIR 

DIUMENGE 11 DE NOVEMBRE |19:30H | BRAVIUM TEATRE

Un grup d'alumnes de la Facultat de Filosofia es reuneixen per fer un treball d'ètica. L'única condició que els ha posat la seva professora, es que han d’estar d'acord en les respostes, fet que els portarà a qüestionar-se des de diferents punts de vista la seva pròpia moral. 
Preu: 10 €